Бухгалтерія на ринку США. Робота з Quickbooks
XERO_2026
Natalia Rybalchenko
Мене звати Наталія Рибальченко.
Я - міжнародний бухгалтер та провідник українських бухгалтерів до роботи на світовому ринку.
Я та, хто своїм прикладом доводить - для того щоб заробляти більше, не треба працювати більше.
Показую бухгалтерам, як заробляти на міжнародному ринку від 2 000 $ на місяць, займаючись лише бухгалтерією.
Авторка курсу, на якому передаю свої практичні знання з обліку в Сполучених Штатах і вчу працювати з програмою QuickBooks.
Займаюся бухгалтерією вже 16 років.
Наразі супроводжую 22 компанії з п’яти країн світу - США, Канада, Ізраїль, Великобританія та Сінгапур.
Після 15 років роботи в наймі на початку цього року покинула кар’єру головного бухгалтера, почала працювати на себе і нарешті перестала жити від звіту до звіту.
Як ще масштабуватися буккіперу в США?
Якщо QuickBooks вже наче знаєте, попрацювали в ньому, вже є якийсь досвід.
Але хочеться більшого, зустрічаються вакансії з гарною оплатою (але вимоги - знання роботи у XERO).
І справді, програмою XERO дуже активно користуються бізнеси в США.
Це така ж популярна програма для ведення бухгалтерського обліку в США (і не тільки в США, в багатьох країнах світу, в тому числі в Канаді, Великобританії, Австралії.
Загалом, більш, ніж у 180 країнах світу).
Тому, це ще одна можливість для наших бухгалтерів, які хочуть працювати віддалено з будь-якої точки світу, заробляти як в ІТ
І при цьому займатися тільки обліком компаній (а не бути податківцем, фінансистом, кадровиком та юристом
)
Буккіпери, які володіють обома програмами, мають величезні можливості на ринку США.
Це доступ до кращих та солідніших вакансій.
Такий бухгалтер одразу стає більш затребуваним професіоналом
Коли я опанувала цю програму, одразу відчула на собі, наскільки більше мені надходило пропозицій.
Я працюю з програмою XERO вже кілька років, нарівні з QuickBooks.
І вона дійсно одна з найпопулярніших в США.
Програму XERO я додала до свого курсу, і її можна вчити окремо від QuickBooks
Практикуєте повний цикл бухгалтерського обліку на базі документів моїх клієнтів - на базі програми XERO.
Зайдете новачком - вийдете профі, якому не соромно буде йти на співбесіду
І як завжди, мої програми не потребують ще додаткових навчань.
Курс повністю закриває всі питання по обліку в США на базі XERO.

А також, запрошую колег, яким потрібно поглибити свої практичні знання по роботі у цій програмі, щоб працювати більш впевнено і не боятися брати нових клієнтів в роботу 
Новий потік стартує у червні.
Набір відкрито.
Програма курсу
Модуль 1
Матеріали навчання
Домашнє завдання
Виконані завдання
Модуль 2
Матеріали навчання
Домашнє завдання
Виконані завдання
Модуль 3
Матеріали навчання
Домашнє завдання
Виконані завдання
Модуль 4
Матеріали навчання
Домашнє завдання
Виконані завдання
Ціна: 490 USD ~429,12 EUR
Уроків: 12
Мова курсу: Українська
XERO_2026
Natalia Rybalchenko
Мене звати Наталія Рибальченко.
Я - міжнародний бухгалтер та провідник українських бухгалтерів до роботи на світовому ринку.
Я та, хто своїм прикладом доводить - для того щоб заробляти більше, не треба працювати більше.
Показую бухгалтерам, як заробляти на міжнародному ринку від 2 000 $ на місяць, займаючись лише бухгалтерією.
Авторка курсу, на якому передаю свої практичні знання з обліку в Сполучених Штатах і вчу працювати з програмою QuickBooks. Займаюся бухгалтерією вже 16 років.
Наразі супроводжую 22 компанії з п’яти країн світу - США, Канада, Ізраїль, Великобританія та Сінгапур.
Після 15 років роботи в наймі на початку цього року покинула кар’єру головного бухгалтера, почала працювати на себе і нарешті перестала жити від звіту до звіту.Як ще масштабуватися буккіперу в США?
Якщо QuickBooks вже наче знаєте, попрацювали в ньому, вже є якийсь досвід.
Але хочеться більшого, зустрічаються вакансії з гарною оплатою (але вимоги - знання роботи у XERO).
І справді, програмою XERO дуже активно користуються бізнеси в США.
Це така ж популярна програма для ведення бухгалтерського обліку в США (і не тільки в США, в багатьох країнах світу, в тому числі в Канаді, Великобританії, Австралії.
Загалом, більш, ніж у 180 країнах світу).
Тому, це ще одна можливість для наших бухгалтерів, які хочуть працювати віддалено з будь-якої точки світу, заробляти як в ІТ

І при цьому займатися тільки обліком компаній (а не бути податківцем, фінансистом, кадровиком та юристом
)Буккіпери, які володіють обома програмами, мають величезні можливості на ринку США.
Це доступ до кращих та солідніших вакансій.
Такий бухгалтер одразу стає більш затребуваним професіоналом

Коли я опанувала цю програму, одразу відчула на собі, наскільки більше мені надходило пропозицій.
Я працюю з програмою XERO вже кілька років, нарівні з QuickBooks.
І вона дійсно одна з найпопулярніших в США.
Програму XERO я додала до свого курсу, і її можна вчити окремо від QuickBooks

Практикуєте повний цикл бухгалтерського обліку на базі документів моїх клієнтів - на базі програми XERO.
Зайдете новачком - вийдете профі, якому не соромно буде йти на співбесіду

І як завжди, мої програми не потребують ще додаткових навчань.
Курс повністю закриває всі питання по обліку в США на базі XERO.

А також, запрошую колег, яким потрібно поглибити свої практичні знання по роботі у цій програмі, щоб працювати більш впевнено і не боятися брати нових клієнтів в роботу 
Новий потік стартує у червні.Набір відкрито.
Програма курсу
Модуль 1
Матеріали навчання
Домашнє завдання
Виконані завдання
Модуль 2
Матеріали навчання
Домашнє завдання
Виконані завдання
Модуль 3
Матеріали навчання
Домашнє завдання
Виконані завдання
Модуль 4
Матеріали навчання
Домашнє завдання
Виконані завдання
Ціна: 490 USD ~429,12 EUR
Уроків: 12
Мова курсу: Українська
https://www.instagram.com/p/DX66eNzCH7I/ https://quikbooks.kwiga.com/courses/xero-i-potik-2026