$100K Month Blueprint With Digital Products
Автор: Katie and Floyd
Перекладач: Квiтка (skladchina-ua.com)
Обсяг матеріалу: 1,3 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2026
Приклад перекладу
Дата готовності - 30.06.2026
$100K Month Blueprint With Digital Products (Katie and Floyd)
Програма $100K на місяць з цифровими продуктами (Кеті та Флойд)
Увелиште свій цифровий продукт без великої команди та маси нового контенту.
Заберіть пошаговий план, де детально розписано, на чому саме фокусуватися, що пріоритизувати, а що взагалі ігнорувати на кожному етапі шляху до доходу в 100 000 доларів на місяць від цифрових продуктів.
Цей план враховує, що ви вже маєте (або створюєте) цифровий продукт і вам просто не вистачає ясності щодо того, що робити далі по мірі зростання доходу.
План поділено на 3 фази:
Я збільшив дохід з $0 до $380K на місяць з цифрових продуктів за період з червня 2025‑го по жовтень 2025‑го.
На кожному етапі масштабування я відчував страх і плутанину:
Я би з радістю зберіг собі кілька тижнів марного обертання колеса та питань типа «на що мені тепер зосередитися».
Саме тому я створив цей план для вас — щоб ви зекономили час і швидше вийшли на масштаб. Хороші продукти мають бути в руках усіх, хто в них реально потребує.
Що ви отримаєте:
VАULT (мій власний архів) включає:
Короткі, зжаті заняття
Короткі сфокусовані уроки, які прямо кажуть, на чому акцентувати увагу на кожному етапі росту, щоб ви перестали вгадувати і почали рухатися в бік $100K на місяць з цифровими продуктами.
Автор: Katie and Floyd
Перекладач: Квiтка (skladchina-ua.com)
Обсяг матеріалу: 1,3 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2026
Приклад перекладу
Дата готовності - 30.06.2026
$100K Month Blueprint With Digital Products (Katie and Floyd)
Програма $100K на місяць з цифровими продуктами (Кеті та Флойд)
Увелиште свій цифровий продукт без великої команди та маси нового контенту.
Заберіть пошаговий план, де детально розписано, на чому саме фокусуватися, що пріоритизувати, а що взагалі ігнорувати на кожному етапі шляху до доходу в 100 000 доларів на місяць від цифрових продуктів.
Цей план враховує, що ви вже маєте (або створюєте) цифровий продукт і вам просто не вистачає ясності щодо того, що робити далі по мірі зростання доходу.
План поділено на 3 фази:
- Від $0 до $20K на місяць
Ви дізнаєтеся, як влаштований цей план, навіть якщо ви не маєте великої аудиторії та ще не «готового до масштабування» цифрового продукту. - Стабільний $20K на місяць
Ви дізнаєтеся, як перетворити рівень $20K на місяць у стабільний, на який можна спиратися. Ми розберемо типові проблеми, необхідні кроки та на чому варто концентруватися. - Від $25K на місяць до $25K на тиждень
Ви дізнаєтеся, як в 4 рази збільшити місячний дохід, не вигораючи та не знижуючи маржу.
- Скільки треба людей в команді.
- Які маркетингові канали найефективніші та як часто по них публікувати (або взагалі не публікувати).
- Скільки витрачати на рекламу та коли час збільшувати бюджет.
- Скільки продуктів вам потрібно мати і ще багато іншого.
Я збільшив дохід з $0 до $380K на місяць з цифрових продуктів за період з червня 2025‑го по жовтень 2025‑го.
На кожному етапі масштабування я відчував страх і плутанину:
- Чи згорить мій продукт? Що я буде робити, якщо так?
- Чи цей результат тимчасовий?
- Яка прибутковість з реклами вважається «достатньою»?
- Чому не вдається масштабуватися? Що робити далі?
Я би з радістю зберіг собі кілька тижнів марного обертання колеса та питань типа «на що мені тепер зосередитися».
Саме тому я створив цей план для вас — щоб ви зекономили час і швидше вийшли на масштаб. Хороші продукти мають бути в руках усіх, хто в них реально потребує.
Що ви отримаєте:
VАULT (мій власний архів) включає:
Короткі, зжаті заняття
Короткі сфокусовані уроки, які прямо кажуть, на чому акцентувати увагу на кожному етапі росту, щоб ви перестали вгадувати і почали рухатися в бік $100K на місяць з цифровими продуктами.
- Фаза 1 ($0–$20K на місяць)
Правильний фундамент з першого дня: ключові зміни у мисленні, щоденні дії та ті «фікси», що дають рух уперед і стабільні продажі цифрового продукту. - Фаза 2 (стабільний $20K на місяць)
Як перетворити імпульс у послідовність: стабілізувати дохід і створити прогнозовані продажі без того, щоб працювати більше або починати все знову. - Фаза 3 ($25K на місяць → $25K на тиждень)
Як підтримати більше трафіку, більше оферів і швидший ріст, щоб $25K на місяць плавно перетворилися в $25K на тиждень.
https://katieandfloyd.com/usd100k-month-blueprint-with-digital-products https://katiejcoaching.com/usd100k-month-blueprint-with-digital-products