Що нового?

Набір учасників Повний доступ до АІ-Куратора (Владислав Зінов’єв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3999 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 166.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Я знаю, що ти втомився від постійного бігання за можливостями, які не працюють.

Мене теж це дістало. Саме тому я створив інструмент, який не просто навчає — він працює разом з тобою.

Представляю тобі — АІ-Куратор

Це не черговий курс. Це твій особистий навігатор у світі штучного інтелекту, заробітку і автоматизації.

У чому сила АІ-Куратора?

• Знає понад 6000 нейромереж та вміє підбирати найкращі
  • Рекомендує точні інструменти під твої конкретні завдання
  • Показує реальні шляхи заробітку в епоху штучного інтелекту
  • Допомагає автоматизувати процеси та масштабувати бізнес
  • Навчає працювати з ChatGPT ефективно та без води

А головне — показує, що саме тобі робити далі, крок за кроком.

Не треба шукати в Google
Не треба проходити десятки курсів
Не треба витрачати місяці на тестування
Не треба платити за кожен інструмент окремо

Що всередині АІ-Куратора?
Це не просто база даних — це твій персональний гід у світі можливостей

Розумний АІ-Куратор
Інтелектуальна система з глибокою базою 6000+ нейромереж, які ти можеш використовувати для будь-яких завдань — від автоматизації до творчості

Мінікурс по ChatGPT
Безкоштовний бонус: повний гід по найпопулярнішій нейромережі з готовими промптами та секретними техніками від експерта

Готові сценарії заробітку
Перевірені стратегії монетизації з ШІ: як заробити, як автоматизувати процеси, як масштабуватись — все підготовлено для тебе

Персональний план дій
Індивідуальна дорожня карта, яка приведе тебе від «не знаю, з чого почати» до «я дію і отримую результат» швидше, ніж ти думаєш

Ексклюзивна спільнота
Доступ до закритого середовища амбітних людей, які не дозволять здатися, підтримають і надихнуть на досягнення нових висот

Постійні оновлення
База знань постійно поповнюється новими інструментами та можливостями — ти завжди будеш на крок попереду інших

Чому АІ-Куратор — це твоя перевага?
Це не просто набір знань — це інструмент, який працює разом з тобою щодня

Розумні рекомендації
АІ-Куратор аналізує твої потреби та пропонує найкращі інструменти для конкретних завдань і проєктів. Ніякої інформаційної перевантаженості.

Прямий шлях до грошей
Готові перевірені схеми заробітку з використанням штучного інтелекту. Від фрілансу до власного бізнесу — все що працює зараз.

Автоматизація на автопілоті
Звільни свій час, автоматизуючи рутинні завдання. Від створення контенту до аналізу даних — ШІ зробить це за тебе.

Постійний розвиток
База даних оновлюється щотижня новими інструментами та можливостями. Ти завжди будеш знати про найновіші тренди та технології.

Економія часу і грошей
Замість місяців пошуків та тисяч гривень на курси — отримай все необхідне в одному місці за ціну одного походу в ресторан.

Фокус на результат
Ніякої теорії заради теорії. Тільки практичні інструменти та техніки, які принесуть тобі реальний результат уже сьогодні.

Для кого створений АІ-Куратор?
Незалежно від твого досвіду — є шлях саме для тебе

Новачкам у ШІ
Ти новачок, і все здається складним? АІ-Куратор проведе тебе за руку від азів до впевненого використання нейромереж.

Підприємцям
Ти ведеш бізнес і хочеш автоматизувати рутину? Отримай інструменти для масштабування та підвищення ефективності.

Фрілансерам
Ти фрілансер або експерт? Відкрий нові джерела доходу та підвищ продуктивність за допомогою правильних ШІ-інструментів.

Творцям
Ти креативна людина? Прорвись у світ ШІ та створюй неймовірний контент, який вражає аудиторію та приносить гроші.

Інвестиція у твоє майбутнє

Це менше, ніж ти витрачаєш на каву за місяць, але може змінити все.

Порівняй: один курс з ШІ коштує 2000-5000 грн. Тут — ціла екосистема за ціну вечері.

Повний доступ до АІ-Куратора

₴3999

Одноразовий платіж. Довічний доступ.
Жодних щомісячних підписок чи прихованих платежів

https://www.chatgptacademy.online/ai-curator/ https://www.instagram.com/academycgpt/

Угорі