Online school Анастасії Бистрової
Мистецтво Запусків: Оптимум
Анастасія Бистрова
Анастасія Бистрова – розвиток блогу, особистий бренд та запуски
Личный блог
створила онлайн-школу для експертів – навчаю багато заробляти на блозі та інфопродуктах
оборот школи 1.7 млн грн/місяць
І ще трохи цікавих фактів про мене
⠀
1. Я з дитинства була дуже лінивою дівчинкою. В школі була «шалтай-болтай», відповідальність 0 цілих, 0 десятих, але все одно в універі вчилась на 5, і потім побудувала успішний бізнес. Мораль – не буває лінивих людей, сила волі – те, що можна розвинути в собі ЗАВЖДИ
⠀
2. Мої великі запуски не зростали в геометричній прогресії, и виглядали ось так: перший – 3000$, другий – 12 000$, третій – 0$, четвертий – 20 000$. Не завжди все виходить ідеально, але головне – рухатись далі
⠀
3. Живу в Австрії з початку повномасштабного вторгнення. Починала блог в селі, в неінстаграмній квартирі і тільки 4 місці тому переїхала у Відень у гарну квартиру. Мораль – починати потрібно на тому рівні, на якому ви знаходитесь, а не чекати ідеальних умов
⠀
4. Ніколи не дружила зі спортом, але поставила перед собою виклик – за рік стати спортивною людиною, і стабільно займатись в залі не меньше 10 разів/місяць. Подивимось
Анкета передзапису "МИСТЕЦТВО ЗАПУСКІВ"
Вже на початку жовтня стартує мій новий флагманьский курс "Мистецтво Запусків", де я навчу тебе всім працюючим стратегіям в запусках інфопродуктів та поведу за ручку до твоїх перших 10 000$
запуск міні-продукту
теплі запуски на свою аудиторію
холодні запуски без постійних виходів в сторіс
залучення аудиторії в блог
делегування та команда
створення методології твоїх навчань
і ще багато чого
Заповнення цієї анкети ні до чого не зобовʼязує, а лише дає можливість потрапити на курс за найкращими цінами передзапису - в блозі ціни будуть вищі
Одразу після заповнення ти потрапиш в телеграм-канал, в якому відкриються продажі курсу
Програма курсу
QA сесії
14.10 QA сесія по модулю 1
04.11 QA
18.11 QA
05.12 QA
Мастермайнди
Стратегічна частина
Продуктова частина
Запуски
Технічна частина (сайт)
Курс дуже об’ємний, з акцентом на запуск інфопродуктів, прогріви, продажі, блог, сайти та психологію. Багато практичних інструментів
Уроків: 58
Мова курсу: Українська
Мистецтво Запусків: Оптимум
Анастасія Бистрова
Анастасія Бистрова – розвиток блогу, особистий бренд та запуски
Личный блог
створила онлайн-школу для експертів – навчаю багато заробляти на блозі та інфопродуктах
оборот школи 1.7 млн грн/місяцьІ ще трохи цікавих фактів про мене

⠀
1. Я з дитинства була дуже лінивою дівчинкою. В школі була «шалтай-болтай», відповідальність 0 цілих, 0 десятих, але все одно в універі вчилась на 5, і потім побудувала успішний бізнес. Мораль – не буває лінивих людей, сила волі – те, що можна розвинути в собі ЗАВЖДИ
⠀
2. Мої великі запуски не зростали в геометричній прогресії, и виглядали ось так: перший – 3000$, другий – 12 000$, третій – 0$, четвертий – 20 000$. Не завжди все виходить ідеально, але головне – рухатись далі
⠀
3. Живу в Австрії з початку повномасштабного вторгнення. Починала блог в селі, в неінстаграмній квартирі і тільки 4 місці тому переїхала у Відень у гарну квартиру. Мораль – починати потрібно на тому рівні, на якому ви знаходитесь, а не чекати ідеальних умов
⠀
4. Ніколи не дружила зі спортом, але поставила перед собою виклик – за рік стати спортивною людиною, і стабільно займатись в залі не меньше 10 разів/місяць. Подивимось
Анкета передзапису "МИСТЕЦТВО ЗАПУСКІВ"
Вже на початку жовтня стартує мій новий флагманьский курс "Мистецтво Запусків", де я навчу тебе всім працюючим стратегіям в запусках інфопродуктів та поведу за ручку до твоїх перших 10 000$

запуск міні-продукту
теплі запуски на свою аудиторію
холодні запуски без постійних виходів в сторіс
залучення аудиторії в блог
делегування та команда
створення методології твоїх навчаньі ще багато чого
Заповнення цієї анкети ні до чого не зобовʼязує, а лише дає можливість потрапити на курс за найкращими цінами передзапису - в блозі ціни будуть вищі
Одразу після заповнення ти потрапиш в телеграм-канал, в якому відкриються продажі курсу
Програма курсу
QA сесії
14.10 QA сесія по модулю 1
04.11 QA
18.11 QA
05.12 QA
Мастермайнди
- Мастермайнд 15.10, 17.10, 22.10, 24.10, 29.10, 31.10, 08.11, 12.11, 14.11, 19.11, 26.11
Стратегічна частина
- Стратегічний урок
- Прописуємо свої істинні цілі
- Хакни свій мозок: як навчається мозок дорослої людини. Тайм-менеджмент
- Страх показувати себе в блозі + синдром самозванця
- Колесо балансу
- Упаковка. Як упакувати хайлайтс, щоб ви вже почали продавати, навіть не маючи інфопродукту
- Аналіз аудиторії
- Сторітелінг в сторіс, дописах та рілс
- Рілс та дописи
- Сторіс
- Воронки в блозі + урок по лідмагніту + урок по автоворонках
- Просування блогу з метою набору аудиторії та теплих продажів + реклама у блогерів
Продуктова частина
- Моделі запусків (загальний урок)
- Продуктова лінійка
- Як обрати тему та нішу? Методолог
- Створення продуктової обіцянки, програми — методолог
- Формування цін і пакетів — методолог
- Створення сайту для інфопродукту + платіжна система
- Живий ефір від бухгалтера
Запуски
- Ввідний урок
- «Точка входу» — міні-продукт. Сайт для міні-продукту
- Таргет на міні-продукт. Теорія + практика
- Як продавати великий продукт: воронка продажів + огляд ботів
- Вебінар для холодних запусків
- Що робити, якщо у вас обмежений бюджет...
- Ввідний урок (теплі запуски)
- Огляд воронок для теплих запусків
- Прогрів
- Анкета передзапису
- Вебінар
- Інфоприводи та відкриття продажів
- ЧОРНА ПʼЯТНИЦЯ + ГРУДЕНЬ
Технічна частина (сайт)
- Урок 1. Знайомство. Важливість сайту для бізнесу
- Урок 2. Підготовка до створення сайту
- Урок 3. Загально про функціонал платформи Вебліум
- Урок 4. Частина 1 — Створимо перший ваш сайт разом
- Урок 4. Частина 2 — Підключаємо технічні налаштування
- Ефір з таргетологом
- Випускний
Курс дуже об’ємний, з акцентом на запуск інфопродуктів, прогріви, продажі, блог, сайти та психологію. Багато практичних інструментів
Уроків: 58
Мова курсу: Українська
https://nastyabystrova.kwiga.com/courses/mistetstvo-zapuskiv-H8J-f2O https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdLxYexPTC4K1YiRug06dvkLt0f7lnYPf6J2Cg7NCQkb5dFjg/viewform https://www.instagram.com/nbystrovaa
Останнє редагування: