кому підходить курс?
- для новачків, які хочуть зайнятися виготовленням натуральної косметики, створювати ефективні професійні засоби для себе або бізнесу.
- для практикуючих майстрів, які хочуть підвищити навички у виготовленні косметики і перейти на новий рівень знань і доходу.
- Для всіх дівчат, які бажають піклується про свою шкіру правильно, орієнтуючись в складах, підбираючи кращі компоненти для своєї шкіри.
- для практикуючих косметологів, дерматологів, трихологів, яким необхідно вміти створювати потужні лікувальні та доглядові косметичні продукти.
- вивчення компонентів косметики для виготовлення кремів всіх видів: креми для обличчя і зони навколо очей, креми для тіла, шиї і зони декольте.
- Вивчення компонентів косметики для виготовлення засобів для вмивання тоніків, лосьйонів, масок і пілінгів для обличчя.
- Вивчення складових косметики для виготовлення шампунів, бальзамів, масок, сироваток для волосся.
- Вивчення складання рецептур емульсій всіх видів: крем, молочко, щільний крем, крем-вершки сироватка.
- Вивчення складання рецептур засобів для вмивання: пінки для вмивання, гелі для вмивання, молочко для вмивання, крем-гелі для вмивання.
- Вивчення складання рецептур засобів для волосся: Шампуні, маски, бальзам-маски, емульсії, сироватки для волосся.
- Правила підбору і призначення косметичних засобів, складання формул косметики для різних потреб і цілей: омолодження, зволоження, анти-вугрова косметика, купероз, Антицелюлітна косметика, і ін.
- Вивчення фракцій в косметиці, правила складання професійних формул косметичних засобів.
- Вивчення основи будови шкіри, аналіз стану шкіри, правила підбору косметики.
- Основні правила вибору і замовлення косметичних компонентів у виробників компонентів косметики. Рекомендовані магазини якісних компонентів косметики за оптовими цінами.
- Правила виготовлення косметики: облаштування робочого місця, інвентар, безпека, правила зберігання компонентів, стерилізація, дезінфекція.
https://vedawomen.com.ua/kursu/videokurs-izgotovlenie-kosmetiki-na-professionalnom-urovne
запрошую у свій смачний МАРАФОН стрункості!СТАРТ 19 ЛИСТОПАДА!
Буде проходити 3 тижні.
⠀
входить:
- збалансоване смачне пп меню під вашу калорійність, в якому вказано КБЖУ кожного прийому їжі
- нескладні домашні тренування
- мій контроль над їжею, вашою вагою і вимірами
- відповіді на питання
- мої рекомендації щодо ваших щотижневих звітів по вазі і вимірам.
Детальніше про меню .
- Меню буде 2 варіанти. Одне дуууже смачне з КБЖУ кожного прийому, друге для зайнятих людей під вашу калорійність. Я вам надам обидва (перші один-два ваших марафону у мене)!
- страви смачні, прості і швидкі в приготуванні, детально все розписано.
- В меню не буде Чіа, кіноа, руколи, інших суперфудів, недоступних в більшості невеликих міст і дорогих продуктів.
- в основі меню птах, м'ясо, яйця, овочі, фрукти, крупи, молочка.
- також в деякі дні включені солодощі.
- не потрібно відмовлятися від бананів, хліба, картоплі, шоколаду, зефіру, макаронів і т. п.
- можна готувати більшість страв відразу для вас і всієї родини. І з мого досвіду, навіть чоловіки нахвалювали частину страв і дивувалися, як же дівчатка на такому меню худнуть.
обмеження:
Вагітність
Тільки від 18 +
Серйозні хронічні захворювання.
⠀
https://www.instagram.com/p/CHR5VGwlFFn/?utm_source=ig_web_copy_link
Останнє редагування модератором: