Що нового?

Придбаний Натальная Астрологія від А до Я. 5 потік (Дар'я Сибірякова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 80000 ГРН
Учасників: 0 з 170
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 489.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
На моєму навчанні ви не почуєте модних і «красивих» нововведень, придуманих сучасниками і заснованих на маркетинговій привабливості для аудиторії.

Моя методика вибудувана на класичній астрології-на знаннях, які поділяють більшість астрологів, яка підтримується практикою і здоровим глуздом

Тут тільки реальна Астрологія! Така, якою вона повинна бути-максимально Прикладна. Знання даються концентровано, зрозуміло, доступно.

Цей курс для вас, якщо ви:

• Маєте поглиблені, але уривчасті знання без структури
  • Вже знаєте ази астрології
  • Нічого не знаєте в астрології і плануєте вивчати її з нуля
  • Закінчили кілька різних шкіл, але так і не навчилися професійно синтезувати натальную карту

Після курсу ви:

• Будете володіти глибокими знаннями в сфері західної класичної астрології
  • Навчіться не тільки розкривати і отримувати інформацію з гороскопів по всіх сферах життя – таким як гроші, кар'єра, робота, шлюб, сім'я, діти, друзі, нерухомість – переїзди-але і дізнаєтеся механізми коригування своєї долі
  • Зможете професійно аналізувати гороскопи і консультувати в рамках натальной астрології

План курсу:
Всього - 43 уроки + бонусні.

1 МОДУЛЬ, 2 МІСЯЦІ БАЗА АСТРОЛОГІЇ
Дуже важливий блок. Багато хто вважає, що знають це. Але як показала практика, навіть ті, хто закінчив не одну школу, відзначають, що такої глибини вони раніше не вивчали. Саме в цьому модулі сфокусовані фундаментальні ази астрології, без яких неможливо стати профі. Цей модуль цементує фундамент для всіх наступних знань.

2 МОДУЛЬ, 2 МІСЯЦІ ДЕТАЛЬНЕ ПОГЛИБЛЕННЯ В ПЛАНЕТИ
Кожна планета буде унікально розглянута у всіх своїх проявах (будинках/знаках). І, звичайно, управителі будинків в будинках, з усіма фішками і нюансами, для професійного прочитання гороскопу.

3 МОДУЛЬ, ДОКЛАДНА АСТРОПСИХОЛОГІЯ З УСІМА НЮАНСАМИ І ДЕТАЛЯМИ
Всі аспекти всіх планет з деталізацією жіночих, чоловічих і навіть дитячих карт. Це унікальний блок без аналогів.

4 МОДУЛЬ, 3 МІСЯЦІ ПІДГОТОВКА ПРОФЕСІЙНОГО КОНСУЛЬТУВАННЯ
Тематичний аналіз гороскопу: кар'єра, призначення, сім'я, діти, шлюб, гроші і т.д. з великою кількістю практики. Всю практику веде Дарина Сибірякова.
Ви готуєтеся і разом з Дашею розбираєте гороскопи онлайн. Практика-це діаманти курсу. Також Цей модуль включає компенсаторіку.

Сайт: https://dashasibiryakova.ru/natalnaya-astrologiya#rec466938637

Останнє редагування модератором:
Угорі