Що нового?

Придбаний Мінусові матричні поля (Лариса Олійник)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 7500 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 780 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Мінусові матричні поля

«Ви — господар свого внутрішнього дому. Чи впевнені ви, що в ньому немає непроханих гостей?»

Ми щодня миємо руки та прибираємо свої оселі, але часто забуваємо про чистоту свого енергетичного простору. Чи відчували ви раптову втому, безпричинну тривогу або важкість, яка наче «прилипла» до вас після спілкування чи перебування у натовпі?

У квантовій парадигмі не існує порожнечі. Наше поле — це океан енергій. І в ньому, як і в біологічному світі, існують свої віруси та паразити: від дрібних енергетичних «п'явок» (лярв) до складних астральних структур, що живляться вашим страхом, гнівом або провиною.

Чому це прев’ю — ваш перший крок до суверенітету? На цьому семінарі я не буду лякати вас «демонами». Я дам вам «мікроскоп» для діагностики та «антисептик» для очищення.

Ваша аура має бути герметичною і світитися чистотою. Коли ви піднімаєте частоту своїх вібрацій, темрява просто не може знайти за що зачепитися. Поверніть собі свою життєву силу. Ваша свобода починається з чистоти вашого поля.

Програма курсу

Енергетична гігієна
Програма семінару
Теорія
Практика
Тести
Додаткові матеріал
и

Ціна: 7 500 грн ~148,96 eur
Уроків: 5
Мова: Українська

https://shkola-kvantovikh-transformatsii-larisi-oliinik.kwiga.com/courses/seminar-minusovi-matrichni-polia

Останнє редагування модератором:
Угорі