Що нового?

Набір учасників Як продавати освітні продукти в лоб 3.0. Пакет Профі (Ян Воскресенський)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 50000 ГРН
Учасників: 0 з 45
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 1155.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Вперше відкриваю всю правду про свою онлайн-школу:

У В ЛОБ 3.0 я відкриваю всю систему яка особисто мені приносить $100.000-150.000 продажів на місяць зі зв'язки мінікурса і дорогого навчання і постійно зростає вже більше 2-х років.

Ця система працює майже автоматично і, головне - прогнозовано! Вона не залежить від алгоритмів Instagram, не потребує постійного ведення блогу, не потребує запусків та великої команди. Зараз я розповім вам всі деталі. Але спочатку хочу розповісти одну таємницю

Кому підйде В ЛОБ 3.0

Цей курс для вас, якщо ви:

• Експерт, спеціаліст або продюсер, який хоче реально монетизувати знання.
  • Маєте досвід, але досі не побудували стабільну системну онлайн-школу.
  • Втомились від виснажливих запусків, вічних прогрівів і контенту заради контенту.
  • Шукаєте чітку, працюючу бізнес-модель, а не хаос.
  • Готові діяти, тестувати та аналізувати, а не просто споживати інформацію.

Ян Воскресенський
Мене звати Ян Воскресенський, я автор методики продажу курсів "В ЛОБ", завдяки якій продав недорогих освітніх курсів на суму понад $2,5 млн. 98% дешевих курсів, які зараз продаються через холодну рекламу напряму, це або мої учні, або мої продюсерські проекти. Я першим в Україні запустив цей тренд та запропонував одну з найкращих альтернатив витратним запускам та складним автоворонкам. Моя модель дозволяє продавати дешеві курси одразу з прибутком, на холодну аудиторію, і це підтверджують сотні успішних кейсів моїх учнів.

Гарантії

Я не буду розповідати казки і гарантувати вам «золоті гори» вже завтра. Я не обіцяю конкретних цифр доходу, продажів з першого ж запуску чи «гроші в легкості», поки ви лежите на дивані.

Це — інфантильна позиція. А бізнес — це для дорослих.

Що я гарантую насправді? Систему. Чітку, перевірену на сотнях кейсів логіку та методологію. Я даю вам інструмент, справжній «телепорт» у світ інфобізнесу.

Але результат — це завжди наслідок ВАШИХ дій, тестів та кількості спроб.

Проте я граю чесно і мені не потрібні «не мої» люди. Тому умова проста: якщо протягом марафону ви зрозумієте, що ця система не для вас — у вас є 7 днів, щоб повернути свої кошти.

Без зайвих питань і спроб втримати. Це моя відповідальність за якість, а ваша — за рішення спробувати

Факти замість обіцянок

• Я не продаю мрію.
  • Я показую систему — і факти, які за нею стоять.
  • 40 000+ студентів, які пройшли навчання
  • 300+ млн грн заробили студенти за час роботи з моделлю В ЛОБ
  • Кейси в десятках ніш — навіть у тих, у які «не вірили»
  • Це не поодинокі історії успіху.
  • Це результат однієї й тієї ж логіки, застосованої в різних темах.
  • Саме тому В ЛОБ 3.0 — це не обіцянка. Це система, яку можна повторити і масштабувати.

https://directsell.site/vlob3_0/v4/

Угорі